Hrouzovka 2015

15.11.2015 23:10

V sobotu 14.11.2015 proběhl v Krnově závod s názvem Hrouzovka. Nic hrozného to ale není, hlavní závod měří 15 km a je to jen 3 krát do kopce a 3 krát z kopce. Kromě této tratě se ještě běží  kondiční běh na 8 km, dorostenci běží 6 km, starší žáci 4 km, mladší a nejmladší žáci 2 km a benjamínci 600m. K tomu všemu ještě cyklisté jedou závod na 15 km.

     Hlásili pěkné počasí, takže jsem se na tento závod vydal skoro s celou rodinou. Já jsem běžel hlavní závod, mladší syn závod nejml.žáků a žena s nejmladším synem si užívali slunečného dopoledne na průlezkách, houpačkách atd. v areálu SVČ Méďa, kde bylo zázemí závodu. Před desátou hodinou nejdříve startovali cyklisté a potom již v 10.00 hod startovali všichni běžci dle délky tratě ve vlnách. Trať vede z 60 % po asfaltových cestách v lesíku nad Krnovem a opravdu se běží jen nahoru, potom dolů, zase nahoru a dolů a ještě jednou nahoru a dolů a jste v cíli. Z našeho klubu se ještě zúčastnili hlavního závodu Karel starší a Erich a kondiční běh odběhli Karel Stuchlík starší i mladší. Naše výsledky byly průměrné, není se čím chlubit, snad jen můj syn si zaslouží pochvalu za první místo ve své kategorii nejmladších žáků na trati 2 km.

    Po vyhlášení výsledků a vylosování tomboly (žádná výhra), jsme se ještě s rodinou vypravili užít si hezký podzimní den procházkou na Cvilín. Jenže rozhledna byla zavřená a pekelně foukalo, takže jsme udělali jen malé kolečko kolem kostela a jeli jsme domů.

Fery

 

výsledky