Pozvánka - CarambaRUN! Bolatice-Borová, 6.11.2016

25.10.2016 09:20

Přesně po roce se vracíme na místo činu a CarambaRUN! na Borové vstupuje do svého druhého ročníku. Bude se konat v neděli 6.11. na místě staré skládky, současného hasičského areálu. Startovní klaxon hlavního závodu zazní přesně v 10 hodin a na účastníky čeká 9km krosová trasa v melancholických barvách podzimního lesa. Startovné je přátelské, 60 Kč při registraci předem, na místě pak 80 Kč.

Máme spuštěnou online registraci, která nám pomůže při organizaci a vám zajistí a) jistotu bagety při doběhu, b) suprpěkný a užitečný dárek, c) levnější vběhné. Neváhejte tedy a zaregistrujte se předem a to nejpozději do předzávodního pátku (včetně).

Jako novinku oproti minulému ročníku chystáme i závody pro děti, které budou probíhat od 9:20. Bude připravena jedna lesní trasa do 2 km, a pak okruhy na hřišti nacházejícím se v areálu.

Pro závodníky bude zdarma k dispozici občerstvení z místní pekárny, ovoce, nápoje. Areál je částečně zastřešen, bude k dispozici unisex šatna stan, toalety, s trochou štěstí i babí léto. Sprchy v rukávu nemáme.

Registrujte se zde: https://www.caramba-team.cz/caramba-run/carambarun-2016/carambarun-borova-2016/

Vidíme se na Borové!

Jakub Němec

 

Diskusní téma: Pozvánka - CarambaRUN! Bolatice-Borová, 6.11.2016

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek