Pozvánka na Jarní desítku !!!

08.03.2017 19:42

Již podruhé v letošním roce se sejdeme v Kravařích - Koutech, v areálu na Olšinkách a  tentokrát nás čeká "Jarní desítka". Jedná se o zaměřenou silniční desítku, trasa závodu je vedena po kvalitní asfaltové cyklostezce podél řeky Opavice, mimo silniční provoz a převýšení je takřka nulové. Zaměření bylo provedeno středem cyklotrasy!

Běžci se v průběhu závodu setkají se dvěmi obrátkami, takže budou mít dokonalý přehled o svých soupeřích! Jarní desítka je rychlý závod a svým profilem vyloženě vybízí k zaběhnutí osobáku. Loňského ročníku se zúčastnilo 150 běžců a největší zajímavostí byla účast současné atletické hvězdy, Simony Vrzalové, která byla před rokem pro širokou veřejnost celkem neznámou běžkyní. Simona pořádně prohnala chlapy, celkově skončila šestá v čase 35,09 min.. Zvítězil Marek Caucidis(33,27) před Martinem Ocáskem(33.54).

Účastníci Jarní desítky můžou využít přihlašovací formulář, přihláškou předem urychlíte prezentaci, přihlásit se samozřejmě můžete také v neděli ráno před závodem, za stejných podmínek. Start je v 10,00 hod., startovné je 80,- Kč, pro všechny účastníky je připraveno pohoštění a pro nejlepší v kategoriích věcné ceny.

 

Propozice najdeš pod lištou - TADY

 

Srdečně vás  zve Prajzský BK

 

přihláška

foto ze závodu 2016

výsledky 2016

 

 

 

Diskusní téma: Pozvánka na Jarní desítku !!!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek