Vinařský maraton Velké Bílovice

04.11.2016 05:56

Už druhý rok slavím podzim účastí na Vinařském maratonu ve Vel kých Bílovicích, který pořádají mé kamarádky z Báječných žen v běhu. Je to nádherný pohodový závod, kde si svou distanci vybere každý. Běží se maraton, půlka, desítka nebo štafety - jak se kdo cítí. Není to úplná rovina. Víno roste na kopcích, takže okolo 800m+ se na maratonské trati najde hned.

letos jsme se ze Štěpánkovic přihlásily dvě: Bětka Ondrufová a Martina Kurková. Užily jsme si ideální maratonské počasí - 12 stupňů, oblačno lehký větřík a 42 km zážitků mezi vinicemi. Skvěle vybavené občerstvovačky, organizace na jedničku, pestrá a bohatá tombola, doprovodný program a místo medaile sklenička na víno s emblémem maratonu. Aby té skleničce nebylo smutno, tak dostanete ještě láhev dobrého vína podle vlastního výběru.
Výsledek?
Bětka při svém 1. maratonu čas 3:43 - 1. místo v kategorii A
Já - letos 2. místo v kategorii C - čas 4:17.
No není ten podzim krásný?

Martina  Kurková

 

Diskusní téma: Vinařský maraton Velké Bílovice

Datum: 04.11.2016

Vložil: er

Titulek: maraton

už po tom nějaký čas pokukuji...mnoho let jsem už maraton neběžel, přesto doufám, že ho ještě jednou zkusím...tento mne láka snad nejvíc, jenom bych ho už pojal jako zážitkový, už by to nebyl souboj s časem, jako kdysy...
počítejte se mnou za rok :-)

Erich

Přidat nový příspěvek