Běháme s TQM

25.04.2016 11:48

Tento víkend jsem měl v plánu dva běhy, v sobotu Běháme s TQM a v neděli Štěpánkovice. V sobotu bylo počasí přímo úžasné, sluníčko svítilo, bylo teplo. Předpověď počasí naštěstí nevyšla (mělo pršet), a tak jsem se s celou rodinkou vydal do Opavy, do areálu firmy TQM. O děti bylo dobře postaráno, byla připravená trampolína, malování na obličej, výtvarné soutěže, projížďky autobusem nebo kamionem.

A tak jsme se my, dospělí, mohli věnovat závodu. Ten byl rozdělen podle kategorií na 2, 3 nebo 4 okruhy + veřejný závod na 1 okruh. Na start se postavilo 70 závodníků hlavního běhu + 33 dětí a 11 veřejného běhu. Trasa byla rozdělená na okruhy, kde jeden měřil 2500 m. Běželo se po nábřeží nejprve po jedné straně řeky, pak přes most a zpět po druhé a dále do areálu firmy TQM.

O první místo do konce bojovali Olda Kokošek (0:35:21) s vítězným Milanem Wurstem (0:35:16). I o třetím místě se rozhodlo až ve finálovém spurtu, kde Romana Janečka přespurtoval jeho věčný rival Miloslav Šmirják.

V ženách vyhrála Klára Řečinská před Renátou Jalůvkovou a Lenkou Vančurovou.

Musím říct, že ze závodu jsem odcházel s dobrým pocitem a určitě se ho za rok znovu zúčatním. O běžce i o děti bylo dobře postaráno, počasí vyšlo na jedničku a tak, co víc si přát.

 

Marek

 

Výsledky

Foto

 

Anketa

Hodnocení závodu (max. 5*)

***** (22)
26%

**** (15)
18%

*** (15)
18%

** (16)
19%

* (16)
19%

Celkový počet hlasů: 84

Diskusní téma: Běháme s TQM

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek