FACHMAN KROS 2017

01.10.2017 21:21

Po dvou deštivých víkendových bězích nás na Svobodě přivítalo krásné slunečné počasí a ačkoliv se ranní teplota pohybovala jen kolem 5°C, sluníčko krásně hřálo, takže v době startu již bylo příjemně teplo. Už když jsme s rodinkou přijížděli na kole z Kravař, kolona zaparkovaných aut dávala tušit, že toto krásné nedělní dopoledne si kvalitním sportovním výkonem zpestří mnoho běžců. U zápisu dětí byla fronta, což se hned tak někde nevidí a celkem se přihlásilo a svůj závod odběhlo 121 dětí. Dospělých se prezentovalo na hlavní trati 15 km 60 závodníků a na trati 8 km 40 závodníků. Já jsem tentokrát kvůli 14 dennímu nachlazení (rýmečka, kašlíček ) zvolil kratší 8 km trať a velice mě potěšilo celkové páté místo a první místo v nově vytvořené kategorii nad 35 let pro tuto kratší variantu. Na hlavní trati, jako se to stává již tradicí, kde se objeví tam vyhraje, zvítězil Martin Ocásek z Krnova před Jirkou Pytlíkem z Hlučína a Romanem Janečkem z CarambaTeamu. Mezi ženami stála v kategorii do 34 let na stupních vítězů nejvýše členka našeho klubu Andrea Bořucká. Celkově ovšem v ženách zvítězila o čtvrt století starší Jana Glabazňová z orient.běhu Opava. Účast běžců našeho klubu byla velmi potěšující a čítala 11 závodníků.

Za toto krásné dopoledne patří dík pořadatelům ze ZŠ Štěpánkovice v čele s Michalem Pavláskem, kteří se postarali o hladký průběh celého závodu, připravili bohatou tombolu a pro děti spoustu doprovodných her a zábavy..

 

Jan Ferenz

 

výsledky

FOTO

 

 

Anketa

Hodnocení závodu (max.5*)

***** (63)
45%

**** (18)
13%

*** (20)
14%

** (20)
14%

* (20)
14%

Celkový počet hlasů: 141

Diskusní téma: FACHMAN KROS 2017

Datum: 03.10.2017

Vložil: Michal Pavlásek

Titulek: Hrudní pás GARMIN

Zdravím lidi, děkujeme za kladné hodnocení závodu a komentář potěšil. Během úklidu jsme v šatně mužů našli hrudní pás Garmin (černá barva včetně plastového snímače) - věřím, že ztráta mrzí... Každopádně ho máme uložený - kontaktujte číslo 732104354 nebo mail pavlasek@zsstepankovice.cz
Užívejte dne
Michal

Datum: 03.10.2017

Vložil: TomR

Titulek: Re: Hrudní pás GARMIN

tak ten bude mozna muj:) ted jsem koukal a nejak se mi nedari najit. jeste zkusim pohledat a dal bych vedet. poznam jej podle hodinek jestli se chyti

Datum: 02.10.2017

Vložil: Richard Svárovský

Titulek: Tři hvězdičky ? Kdo to dal ?

Chápu že sto lidí sto chutí. Ale dát Fachmanu tři hvězdičky, když je to naprosto pohodový závod za symbolické startovné, dobře značenou tratí a organizátory na každém rohu ? Navíc možnost online přihlášení a rychlého vyzvednutí čísla atd.
Chip měření klidně oželím když jsou výsledky sotva se člověk převleče a nají. Já tedy jako jediné mínus spatřuji nedostatek koláčků po doběhu :-) Jsem se na ně těšil celých 15km a už byly všechny pryč... :-) Takže příští rok prosím přidat zásoby :-)
Díky organizátorům a těším se opět za rok.

Přidat nový příspěvek