Ludgeřovická krosová 10

14.11.2016 09:31
V sobotu 12.11. se konaly dva běhy, jeden tradiční - Hrouzovka v Krnově a jeden zcela nový - Ludgeřovická krosová 10. Bohužel hoši z Ludgeřovic nemohli posunout termín o týden, protože fotbalisti chtěli hriště po víkendu zazimovat. 
Díky této kolizi pořadatelům ubylo závodníků, dorazilo jich 57. Ráno bylo chladné, ale počasí (aspoň pro mě) na běh ideální. Jemně mrholit začalo až po závodě. Start byl na místním hřišti. První kilometr se běžel do mírného kopce, pak se běželo po polní cestě,  a pak se vběhlo do lesa, kde se to vypadalo přesně tak, jak to na podzim vypadat má. Všude plno listí, bahýnka, obíhání stromu, lesní cestičky...  Oběhl se okruh a a poslední cca. 3 km se běželo zpět do cíle po stejné trase jako na začátku. Mi se trasa líbila, asfaltu bylo opravdu jen trochu.
Nejlépe zaběhl Rosťa Kolich (BK SaK Ložiska Karviná) za 41:14, před Jakubem Němcem (Caramba!Team) - 41:57 a Adamem Konvičkou (crossbike.cz) - 42:07.
Ženám kralovala Lucie Gruchalová (Ostrava) - 46:40
Po zavodě pak všichni dostali nápoj, kobásu - tu musím pochválit, jak já klobásky moc nejím, tak tady mi hodně chutnala, vytažená přímo z udírny, výborná - a proběhla tomblola.
Určitě se zde příšti rok vrátím, škoda té kolize závodů, ale asi se nedá nic dělat. Závodů teď je pořád víc a víc, ale víkendů v roce pořád stejně. Příští ročník již bude zařazen do POBLu.
 
Marek

V sobotu 12.11. se konaly dva běhy, jeden tradiční - Hrouzovka v Krnově a jeden zcela nový - Ludgeřovická krosová 10. Bohužel hoši z Ludgeřovic nemohli posunout termín o týden, protože fotbalisti chtěli hriště po víkendu zazimovat.  Díky této kolizi pořadatelům ubylo závodníků, dorazilo jich 57. Ráno bylo chladné, ale počasí (aspoň pro mě) na běh ideální. Jemně mrholit začalo až po závodě. Start byl na místním hřišti. První kilometr se běžel do mírného kopce, pak se běželo po polní cestě a pak se vběhlo do lesa, kde to vypadalo přesně tak, jak to na podzim vypadat má. Všude plno listí, bahýnka, obíhání stromu, lesní cestičky...  Oběhl se okruh a a poslední cca. 3 km se běželo zpět do cíle po stejné trase jako na začátku. Trasa se mi líbila, asfaltu bylo opravdu jen trochu.

Nejlépe zaběhl Rosťa Kolich (BK SaK Ložiska Karviná) za 41:14, před Jakubem Němcem (Caramba!Team) - 41:57 a Adamem Konvičkou (crossbike.cz) - 42:07. Ženám kralovala Lucie Gruchalová (Ostrava) - 46:40

 

Po zavodě pak všichni dostali nápoj, klobásu - tu musím pochválit, jak já klobásky moc nejím, tak tady mi hodně chutnala, vytažená přímo z udírny, výborná - a proběhla tomblola.

 

Určitě se zde příšti rok vrátím, škoda té kolize závodů, ale asi se nedá nic dělat. Závodů teď je pořád víc a víc, ale víkendů v roce pořád stejně. Příští ročník již bude zařazen do POBLu.

 

Marek

 

výsledky

FOTO

 

 

 

 

Anketa

Hodnocení závodu (max. 5*)

***** (26)
29%

**** (16)
18%

*** (15)
17%

** (16)
18%

* (16)
18%

Celkový počet hlasů: 89

Diskusní téma: Ludgeřovická krosová 10

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek