Vyhlášení výsledků POBLu 2014/15

20.07.2015 22:26

Tak a první ročník už je minulostí. V neděli 19.7.2015 po Olšinky krosu proběhlo slavnostní vyhlášení Prajzsko-opavské běžecké ligy. Pro všechny účastníky s minimálním počtem 5 odběhnutých závodů byl připraven dárek - funkční běžecká čelenka a možnost vyhrát něco malého v tombole. Také jste si mohli prohlédnout putovní pohár ligy. Doufám, že se Vám dárek i pohár líbil a já věřím, že ho zase za rok uvidíme v celé jeho kráse, jako nový, nepoškozený. Snad ho Roman bude opatrovat jako já, přece jenom je to takové mé další dítě :-). Doufám, že jste mi všichni rozuměli, protože mluvím trošku rychleji, ale fakt jsem se snažil. Děkuji, že jste i přes strašné vedra dorazili (i když jste neběželi). Doufal jsem, že Vás příjde trošku víc, hodně čelenek mi ještě zbylo. Ale i tak je vidět, že máte o dění v lize zájem. Jsem rád, že vše proběho v pořádku, to víte, měl jsem ze všeho trošku nervy, je toho hodně k zařizování, ale vše jsem stihl a snad i zvládl ke vší spokojenosti.

 

Pevně věřím, že příští ročník bude ještě lepší, než letošní. Že do toho dáte vše, že nebude, jako letos, jen 11 běžců, kteří odběhli minimálně 15 závodů. 

 

Příští rok chci slavnostní vyhlášení udělat mimo jakýkoliv závod, udělat ho v nějakou sobotu v podvečer, posedět, popít, pojíst, pokecat, v klidu a bez stresu ze zavodu. Doufám, že se Vám tato myšlenka zamlouvá a nenecháte mě tam samého.

 

Děkuji Vám, že jste se do POBLu přihlásili a doufám, že budete dále závodit a bojovat i v dalším ročníku.

Sportu zdar a běhu zvláště.

 

Marek

 

Diskusní téma: Vyhlášení výsledků

Datum: 21.07.2015

Vložil: er

Titulek: příští rok,

přimlouval bych se, pro účast partneru, partnerek, děti...neměli to s námi jednoduché a ani mít nebudou,
trochu rozmazlování jím neuškodí a aspoň uvidí jací jsme frajeří....:)

Datum: 21.07.2015

Vložil: marek

Titulek: Re: příští rok,

tak samozrejme bude moci kdokoliv prijit

Přidat nový příspěvek