Zimní šestka je za námi.

31.01.2016 19:05

Letošního ročníku Zimní šestky se zúčastnilo 90 běžců, zvítězil s velkým náskokem Jan Sýkora (Dukla Praha), před druhým Alešem Veličkou (Julbo Way), třetí doběhl atlet ostravského klubu MK Seitl - Dominik Ondřej. Mezi ženami byla nejrychlejší Kateřina Bluchová (MTO), před Janou Richterovou a Andreou Vitáskovou (obě Prajzský BK). Nejrychlejší z našeho klubu byl Michal Pavlásek na 12. místě. Trasa závodu byla operativně přeložena do prostředí rezervace Zábřežské louky a myslíme, že to zimní šestce rozhodně prospělo. Celou akci jsme pojali jako nízkonákladovou, s důrazem na samotný běh a sportovní stránku celé akce. V tomto trendu jednoduchých běhů budeme nadále pokračovat také při organizaci Jarní desítky, která se koná za necelé dva měsíce. Myslíme, že tento typ "syrových" běhů má svoje příznivce a je to alternativa k moderním komerčním běhům pořádaných běžeckými řetězci. Omlouváme se za nedostatečné sociální zařízení, ale není v moci našeho spolku toto změnit. Díky za účast a těšíme se na vás na další akci pořádané naším klubem.

Prajzský BK

 

výsledky

foto

Anketa

Hodnocení závodu (max. 5*)

***** (40)
33%

**** (21)
18%

*** (19)
16%

** (20)
17%

* (20)
17%

Celkový počet hlasů: 120

Diskusní téma: Zimní šestka za námi.

Datum: 01.02.2016

Vložil: PBK

Titulek: DÉLKA TRASY

Název běhu zní zimní šestka, ale původní přesně zaměřenou trasu jsme přenesli do terénu,takže okruh vyšel o trochu kratší než je 6. km. Pro příští ročníky je možná další změna trasy, ale vždy to bude okolo šesti kilometrů.
Jarní 10 je přesně zaměřená a zůstane vždy stejná.

Datum: 31.01.2016

Vložil: Pavel Hlavica

Titulek: Pěkná trať .... bylo to fakt 6km?

Děkuji moc za dnešní pekný závod a těším se na ten březnový! Mám dotaz k délce jak dnešní "šestky", tak jarní "desítky". Dá se délkám tratí věřit, nebylo to dnes podstatně méně? (jak napovídaly různé GPS aplikace ... cca 5,6 km). Díky za odpověď.

Pavel Hlavica (Orli Ostrava).

Přidat nový příspěvek