Zprávy z cest: Moravské Slovácko

05.08.2015 20:19
Teď v létě se toho moc u nás neděje, konal se sice Železný císarak, ale tam, pro mne z nepochopitelných důvodu, nemá Jirka kat 60+, jako, že bychom my starci podle něho asi tu zátěž (směšnou) nezvládli...
 
To jen tak bokem. Já už měl dávno vyhlídnutý závod na jihu Moravy, kde mám známe, u kterých pak můžu přespat a hlavně opět poznat nový závod, místo, lidi.
 
Tři hodiny v autě a jsme tam. Auto to v pohodě zvládlo (už má roky a moc o něj nepečuji). Blatnici pod sv. Antoníčkem jsme našli, ubytovali se, a ve 4 odpoledne vyrazili směr Velká nad Veličkou. Start byl 5, trochu nezvyklé, raději běhám dopoledne ale nějak to vydržím... Bylo docela teplo, to by mohlo být pro mne výhodou, nějak mi to zvlášť nevadí (to bude asi tím, že běhám pomaleji :), většina trpí...
 
Horňácká pětadvacítka byl hlavní závod. Pro slabší kousky byla možnost běžet kratší, 8 km dlouhou trať. A skutečně většina ji běžela. Na 25, která se konala již po 45 nás startovalo...45 (tak je tu předpoklad dalšího nárůstu:). Cílem bylo pro mne doběhnout, nějak se mi nedaří hubnout a moc toho také nenaběhám. Pokukoval jsem po soupeřích, kdo asi bude v D, ale nikoho jsem tam neznal, nešlo to odhadnout...
 
Po startu jsme zakroužili obci a vyrazili k sousedum do Javorníku, po proběhnutí, zpět do Velké, tam nás také opustili borci z kratší trasy. Ti už byli v cíli. Pěkně se to roztáhlo, nikoho jsem před sebou neviděl a můj plán, běžet na kontakt byl v háji, musel jsem sledovat šipky a ne vždy jsem jsi byl jistý.  Ale po celé trase byli diváci...skoro jako TDF, povzbuzovali, nabízeli vodu, poznal jsem, že běžím správně :)
 
Proběhli jsme Louku a zamířili do Lipové, tam byla smyčka a konečně jsme se začali vracet. Na čele byl bezpečně s velkým náskokem Dan Orálek...Po vběhnutí do Louky mne přivital místní rozhlas, tak už všichni v okolí vědí o Prajzském BK Kravaře :) Do cíle to bylo ještě daleko, konečně púlmaraton, dokonce jsem jednoho mlaďocha předběhl, byl jsem na sebe pyšný... a v klidu to doběhnu, kdepak, najednou z ničeho nic se vedle mne objevil, běžec a mlaďoch to nebyl, naopak...bylo po pohodě. Začalo se závodit.
 
Asi 2 km jsme běželi vedle sebe a čekali kdo odpadne. Necelý km před cílem jsem polevil, přece jen málo trénuji, bylo to znát...ještě okruh v obci a cíl. Žena byla překvapena, že tak brzo, ani mne nestihla vyfotit, čas 2:19:16 byl i pro mne příjemným překvapením. Začal jsem doufat, že by bedna? Netrvalo to dlouho a potvrdilo se to, 3. místo v kat. První z Brna, druhý z Bratislavy no a já, parádá. Obsah obálky zaplatil benzín, byl jsem hvězda, žena i známi mne obdivovali :)
 
Pak už jen posezení u výborného vína u známých, druhý den návštěva poutního místa, kostela nad obcí, sv. Antonínek stál při mne. Poslední pohledy do krajiny a cesta zpět. Před námi ještě byla zastávka v Luhačovicích, úžasné lázně, vyzkoušel jsem skoro všechny prameny, doplnil minerály...Cesta bez problému, už přemýšlím, kam příště.
 
Erich
 

Diskusní téma: Zprávy z cest: Moravské Slovácko

Datum: 19.03.2024

Vložil: Robertphess

Titulek: Hi writing about your price for reseller

Hai, saya ingin tahu harga Anda.

Datum: 19.03.2024

Vložil: EugeneTub

Titulek: It is a pity, that now I can not express - it is very occupied. I will be released - I will necessarily express the opinion on this question.

It is a pity, that now I can not express - it is very occupied. But I will be released - I will necessarily write that I think on this question.

guardianship
mmfporn.com/tags/best-pov-doggystyle/
@456FgDDY8

Datum: 18.03.2024

Vložil: FrbetWooma

Titulek: interesting for a very long time

Thanks for the post

Datum: 18.03.2024

Vložil: KemySam

Titulek: Hello!

Probably off-topic, but definitely there is harm for your vision sitting all day at the computer.

Datum: 18.03.2024

Vložil: EsbeTam

Titulek: interesting post

very good

Datum: 18.03.2024

Vložil: EugeneTub

Titulek: I am assured of it.

Yes, correctly.

concern
mmfporn.com/tags/brock-cooper/
@456FgDDY8

Datum: 17.03.2024

Vložil: zapoy_vyvod_wxOn

Titulek: вывод из запоя

Выберите лучшую клинику для вывода из запоя в Санкт-Петербурге
вывод из запоя петербург <a href=vivod-iz-zapoya-79.ru>vivod-iz-zapoya-79.ru</a> .

Datum: 17.03.2024

Vložil: Darenrib

Titulek: Неподписанные связи в течение телеграм

Исполню другую вашу прихоть, обмен экспресс-фото а также видео.
Приобщайтесь в телеграм @ingirldating

Datum: 17.03.2024

Vložil: EugeneTub

Titulek: Excuse, that I interrupt you, but, in my opinion, this theme is not so actual.

Excuse, that I interrupt you, would like to offer other decision.

guardianship
mmfporn.com/tags/first-time-double/
@456FgDDY8

Datum: 17.03.2024

Vložil: Robertphess

Titulek: Hallo i writing about price

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Přidat nový příspěvek