3. ročník "Veřejného běhu kolem komína Modelu" je za dveřmi!

10.09.2015 18:58

Každému, kdo rád běhá, ať již kondičně či rekreačně, je určen již 3. ročník "Veřejného běhu kolem komína Modelu". Ten se uskuteční 20. září 2015.

Startovné zdarma, zajímavé ceny pro vítěze, každý účastník dostane při prezentaci malý dárek (stojánek na poznámkové kartičky), závěrečná tombola pro každého účastníka, odměny a program pro všechny děti, možnost poobědvat ve firemní kantýně (bramborová polévka, řízky) a především možnost strávit aktivně nedělní dopoledne, třeba s celou rodinou!


Trať povede opět zčásti areálem opavského závodu Model Obaly, zčásti volnou přírodou po zpevněných a asfaltovaných komunikacích. Start i cíl závodu bude situován do prostoru vedle vnitřního parkoviště firmy, v těsné blízkosti prostoru k úschově kol. Tam proběhne také registrace a závěrečné vyhlášení výsledků. Všichni účastníci dětských kategorií budou odměněni, první tři v ostatních věkových kategoriích obdrží dárkové poukazy k nákupu sportovního vybavení v prodejnách Sportisimo. Ve výherní tombole bude vylosováno deset účastníků závodu, pro které budou připraveny zajímavé ceny. 

Přihlásit se můžete prostřednictvím webového formuláře TADY nebo osobně při registraci v den závodu.

Závod připravujeme v rámci celoroční reklamní kampaně na podporu sportovních aktivit pod heslem: "Fandíme sportu".

 

Vanda Myšáková

Model Obaly a.s.

 

Diskusní téma: 3. ročník "Veřejného běhu kolem komína Modelu" je za dveřmi!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek