Carambarun v roce 1

30.03.2015 11:39

karamba..to byla rána, trefa do černého a hned na poprvé!!! Vyšlo skoro vše, jen to počasí mohlo být více jarní, ale nepršelo a i ten chladný vítr místy pomáhal. Běžel se totiž velký okruh v okolí Březové. Trasa nebyla jednotvárna, seběhy sřídaly kopečky, pole les...mraky, slunce i ten vítr foukal chvílemi proti a po chvíli zase zad. Účast taky mohla být větší, jenže zodpovědní pořadatelé se plně věnovali přípravám závodu. Na startu ale měli svého favorita a Roman nic nepodcenil. Okamžitě po startu vyrazil jako hladová šelma a každou minutou zvyšoval náskok...Pohár zůstal doma.

 

Ale zpět a popořadě. Zázemi bylo v místní škole, šatny, sprchy vše k dispozici, zápis proběhl rychle, s parkováním nebyly problémy. Všichni si mohli prohlédnout nádherné skleněné poháry i další ceny pro první tři v kategoriích. Na všechny pak čekala bohatá tombola.

 

Po doběhu bylo připraveno více než bohaté občerstvení, pořadatelé pokračovali v rozmazlování závodníku (před tím v Koutech..). Bylo tam vše od koláčku, přes různé obložené chleby a ani nevím co, tolik toho bylo až po ohnivou vodu, pivo, čaj a nealko nápoje....

 

Vyhlašování bylo důstojné, ceny pěkné, v tombole vyhráli skoro všichni...pořadatelé si zaslouží pochvalu...možná i foto před bojovou zástavou :-)

 

Příští rok již budou standardní kategorie.

 

Erich

 

výsledky

foto

 

 

 

Anketa

Hodnocení závodu (max.5*)

***** (29)
28%

**** (19)
19%

*** (18)
18%

** (18)
18%

* (18)
18%

Celkový počet hlasů: 102

Diskusní téma: Carambarun v roce 1

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek