Pozvánka do Bolatic, Štěpánkovic a na TQM

14.04.2016 20:08

BOLATICE

Již tuto neděli se běží Bolatická 20! Start je trochu dříve, již v 9,00 hod, takže si musíme přivstat! Trasa Bolatické 20 tvoří velký okruh okolo Bolatic a Borové, většinou se běží lesem, na začáteku a konci závodu si užijeme asfaltu. Prezentace a zázemí je na Bolatickém koupališti, startovné je příznivé, tak jako všude na Prajzské - 50,- Kč. Kdo si netroufá na 20 km trasu, má možnost zvolit poloviční variantu. Akci pořádají bolatičtí turisté pod vedením Josefa Blokeše a součástí sportovního dopoledne je také pochod, který mívá poměrně velkou účast. Doporučoval bych včasný příchod, běžecký boom se nevyhnul ani Bolaticím a vloni bylo u prezentace celkem husto.

 

ŠTĚPÁNKOVICE

Příští víkend, v neděli 24.4. se Prajzský běžecký cirkus přesouvá do vedlejší vesnice - do Štěpánkovic. Startuje zde Lesní kros. Tento běh je ve skutečnosti krosem asi z jedné poloviny. Náběh k lesu tvoří asfalt, pak nás čeká oblouk lesem, kde si vychutnáme dva poměrně náročné kopce a asfaltem se vrátíme zpět do cíle. Tento závod má distanc 12 km. ale tím, že pořadatelé upravili lesní část, stal se poměrně náročným. Štěpánkovický běh udělal v posledních letech obrovský krok vpřed, zvýšila se účast a bezchybně šlape místní OrgaTeam. Šéfové jsou Jirka Bořucký a Max Ryboř, kteří jsou podporováni kantory z místní školy a také členy Sokola. Prezentace a zázemí  je na fotbalovém hřišti, start hl. závodu proběhne v 9,30 hod. Na tento běh probíhá předregistrace (KLIKNI), pokud máte možnost a zájem - využijte ji prosím. Přihlašování bude probíhat samozřejmě také ráno za stejných podmínek. Startovné je 50,- Kč. Zvou - Jirka Bořucký a Max Ryboř.

 

TQM

Tento závod se tak trochu liší od těch předcházejících, je nový a pořádá ho firemní holding speditérské firmy TQM. Start a cíl je v areálu firmy na Těšínské ulici v Opavě. Běží se po nábřeží Opavice a délka trasy je 10 km. Startovné se nevybírá! Součástí akce je také ukázka techniky a pro zájemce prohlídka firmy. Technicky závod zajiťují opavští orientační běžci. Start je v sobotu 23.4. v 10.hodin.

 

Více informací a propozice k uvedeným akcím najdeš v kalendáři akcí.

 

 

 

Diskusní téma: Pozvánka do Bolatic, Štěpánkovic a na TQM

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek