POBL - vyhlášení vítězů

18.07.2016 12:49

Běh je v posledních letech takový fenomén, že si žádá nejen pořádání stále více závodů, ale také vedení dlouhodobějších běžeckých soutěží. Jednou z takových je Prajzsko-opavská běžecká liga (známá pod zkratkou POBL) schraňující pod sebou osmadvacítku běžeckých akcí na Opavsku. Její druhý ročník měl v termínovce jako poslední datum uvedený pátek 15. července, kdy se na kravařském hřišti konal jistý druh galavečera, během něhož byly duchovním otcem POBLu Markem Rinkou vyhlášeny výsledky končícího ročníku.

Každého, kdo odběhl alespoň pět ligových závodů, čekal při příchodu na vyhlášení užitečný dárek a zároveň se mohl těšit na bohatou tombolu nabytou nejen běžeckými cenami. Ta se však konala až po slavnostním vyhlášení těch nejrychlejších. V ženské kategorii dostala obří pohár do ročního podnájmu Renáta Jalůvková z ambiciózního Caramba! Team, u mužů si tuto poctu vyběhal Miloslav Šmirják ze zavedeného opavského Sokolu. Jména obou vítězů byla do základny pohárů zvěčněna. Sympatické ceny také čekaly na nejlepší trojici v rámci kategorií. Zbytek večera už byl prost oficialit a plynule se přešlo k bujaré oslavě vítězů. 

Ještě než stihlo pořádně oschnout šumivé víno ze stěn pohárů, byl o dva dny později odstartován nový, třetí, ročník Prazsko-opavské běžecké ligy, do které se můžete přihlásit na stránkách Prajzského běžeckého klubu.

 

Jakub Němec

Caramba!Team

 

celkové výsledky

FOTO

 

 

Diskusní téma: POBL - vyhlášení vítězů

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek